Op 1 januari 2014 is Bart Drenth Advies van start gegaan. Opgericht door de voormalig directeur van Ecorys en Berenschot, met steun van een aantal sterke partners. Aan de eerste opdracht werken we met een team van vijf door de wol geverfde adviseurs: de reorganisatie van Beeld en Geluid.

Thuis zijn we vooral in overheid & ict, zorg, cultuur en media. We willen jouw organisatie helpen zich voor te bereiden op haar uitdagingen. We snappen met welke moeilijkheden deze te maken heeft, en kunnen ook helpen die het hoofd te bieden. Ons netwerk heeft een ruime keuze aan experts. We kunnen dus altijd precies de juiste inhoudelijke deskundigheid bieden. Of het nu gaat om specialisten informatietechnologie, efficiënte bedrijfsprocessen, hrm, reorganisaties, coaching van het management of communicatie, enzovoort.

De bewezen ervaring van Bart Drenth staat garant voor een soepele samenwerking. Verder gebruiken we de meest eigentijdse instrumenten voor bijvoorbeeld planning en procesontwerp en de meest geavanceeerde middelen voor het delen van informatie.